Especial sobre el nou treball de Dolly Parton a Terra



Dolly Parton

Font: Amazon.com




La setmana passada la gent del portal Terra va publicar a la seva pàgina un especial bastant complert sobre el nou treball de Dolly Parton, Just because I'm a woman.

Més aviat, es tracta d'un àlbum-tribut de veus del pop-rock i alguna country cap a la cantant que va donar nom a la primera ovella clònica (i no és conya).

Entre d'altres, participen en les 12 cançons del CD Shania Twain, Norah Jones (amb la que Dolly va cantar precisament a la nit dels premis CMA), Sinéad O'Connor, Alison Krauss, Melissa Etheridge, Emmylou Harris, Me'Shell N'Degéocello, Allison Moorer, Joan Osborne, Shelby Lynne i Kasey Chambers.

Des de la pàgina de l'especial podeu escoltar un parell de cançons, Just because I'm a woman i The grass is blue. També hi ha el vídeoclip de la cançó Jolene.

Per entrar a la pàgina de l'especial i poder escoltar i veure algunes cançons cliqueu aquí.

Es tracta de l'àlbum que commemora els 35 anys de la cantant dins del món de la música, i té el mateix títol que el seu primer treball, Just because I'm a woman. En tot aquest temps, Dolly Parton ha escrit més de 3.000 cançons (que aviat es diu) i per molta gent s'ha convertit en una de les millors veus que mai hi ha hagut dins del món del Country.

Per comprar el CD podeu donar un cop d'ull a aquesta pàgina d'Amazon.

Comentaris

Entrades populars