Crònica de la Workshop del Texas

El dissabte passat va tenir lloc al Texas Country Music Bar la workshop d'aquest trimestre de la SHTBA (Spanish Honky Tonk Bar Association).

Com us vaig comentar divendres, les workshops estan dirigides a professors dels diferents locals i tenen com a objectiu facilitar-los l'aprenentatge d'uns quants balls perquè puguin anar renovant el repertori.

Molts dels balls que ballem han sortit de workshops. Sense anar més lluny, el Girls night out (que fem aquestes setmanes a la Fila els dimarts i diumenges amb l'Anna), l'Another tequila sunrise, el Tattoo, el Billy Bob o el Web-on són balls que s'han anat ensenyant en respectives workshops de la SHTBA. Poden veure'n tota la llista de les últimes trobades en aquesta pàgina.


En l'edició de dissabte, van ser 3 els nous balls que es van ensenyar, dos d'ells de parelles. Els seus noms: Black Rider (linedance), Different Love (parelles) i Daniel's Rock (parelles).

I gràcies a la Mercè, una fidel countrycatenca que va ser-hi, avui podem disposar en primícia d'un d'aquests tres balls, el Black Rider. Consulteu el full d'aquest ball aquí mateix!

El ball Different Love és en Big Circle, i segons sembla, força complicadet. Les cançons que es recomanen pel ball són: Alan Jackson - When love comes around (cançó per ensenyar el ball) i Jennifer Weatherly - In The Name Of Love (cançó del ball).

Pel que fa a l'altre de parella, el Daniel's Rock, sembla que té més punts de rock que no de country. Però que consti que no és una crítica, ans el contrari! Els rocks són preciosos de ballar... I cada cop que el Santi i la Nuri o el Miquel i la Rosa (4 countrycatencs de tota la vida) es marquen un rock al Shotwell els divendres, jo sóc el primer d'obrir la boca i contemplar l'espectacle!

Per ballar aquest ball es va recomenar qualsevol rock lentet. La Mercè, amb bon criteri, ha escollit cançons dels Kentucky Headhunters per ensenyar el ball. Concretament els temes It's chitlin time i Dumas Walker. Ara bé, la cançó "oficial" del ball és dels The Mavericks: The Losing Side Of Me.

Doncs fins aquí la crònica de la workshop. Moltes gràcies a la Mercè per ser tant bona reportera!!!

Comentaris

Entrades populars