Preparats pel cap de setmana

Després de la festa dels Pollos d'ahir a la nit on la Mercè em va donar un vídeo del concurs del Nashville que tinc moltes ganes de veure, ara toca pensar amb el cap de setmana!

Avui el missatge és d'agenda de cap de setmana. El planning és el següent:

Divendres 10
    · Ball al Shotwell 59. Classes a partir de les 22:30h amb la Glòria. A més a més dels balls que fem a la classe, al descans intentarem ballar el Legends! No sé si després toquen el Frank i el Toni. Si algú sap alguna cosa, que deixi un missatge al Fòrum Countrycat.

Dissabte 11
    · Concert dels Crazy Dreams al Shotwell 59. Tots els comentaris són pocs per descriure els Somnis Bojos. Els qui els hagueu vist actuar ja sabreu de què parlo. La resta, no us perdeu el concert de demà dissabte a les 00:30h perquè valdrà molt la pena. Entreu a la seva web i apunteu-vos al servei gratuït d'alertes SMS!

    · II Trobada Country de l'Alt Maresme. Aquesta trobada country és el segon any que es celebra i consistirà en exhibicions de linedance per gent molt diversa, de diferents locals entre els què destaquen en Quim Quintana de Girona Country Club, l'Esther de Canet, en Ramón de Cardedeu i en Gabi, del Texas de Vilassar de Dalt. La festa comença a les 22:00h a l'edifici Calisay d'Arenys de Mar. L'entrada val 4€ amb una consumició inclosa.

    · Ball al Buffalo, de Sant Fruitós del Bages. Classes de l'Àngels. No us perdeu aquest nou local del qual ja en vam parlar abans d'estiu. Mica en mica s'ha anat consolidant i ara ja no només fa classes divendres amb en Sergi (xicot de l'Anna); també els dissabtes amb l'Àngels.

Diumenge 12
    · Festa Country de les Corts. Al migdia (2/4 de dues), dinar de germanor amb la gent del Shotwell 59. A partir de les 18:00h, exhibició de ball amb la Cinta i concert dels Hayriders (Frank i companyia).

    · Ball a la Fila. Classes amb l'Anna. Repassarà el Legends entre altres balls. Molt recomenable l'assistència pels qui vulguin estar a l'última en quant a balls!

Un altre cap de setmana country per a tothom!

Si sabeu d'algun altre esdeveniment, envieu-me un mail o penjeu-lo directament al Fòrum Countrycat.

Comentaris

Entrades populars