Open Range, un western molt interessant



Kevin Costner i Robert Duvall

Font: Movies.com




Divendres passat es va estrenar l'última pel·lícula de Kevin Costner, que dirigeix i protagonitza, Open Range. No tindria res d'especial i no la mencionaria a Countrycat si no fos perquè és un western.

Feia temps que els westerns els havíem de veure els diumenges a la tarda a TV3. Semblava que fos un gènere un pel oblidat, excepte contades mostres més o menys recents com ara Ràpida i Mortal (Sharon Stone) o Maverick (Mel Gibson, Jodie Foster) entre altres. Per cert, aquesta última, molt recomenable. I encara més la seva banda sonora.

Open Range és la típica història dels bons contra els dolents, on el bo s'enamora de la noia, on tot acaba a trets i on al final resulta que... :-) No, tranquils, no us l'explicaré. L'argument és el què és, western. No aneu pensant en trobar-hi una dissertació filosòfica sobre el sexe dels àngels.

Però tot i ser el típic western hi ha detalls que la fan diferent: la bona interpretació de Robert Duvall i Kevin Costner, la impressionant fotografia (només per això ja val la pena veure-la), l'escena del tiroteig,... L'únic punt negatiu és la durada, més de 2 hores (140 minuts). Però tot i que en algun moment es fa lenta, crec que surts del cine havent passat una molt bona estona.

Un altre punt negatiu és que la banda sonora no és com la de Maverick, o sigui que no aneu al cine pensant en country perquè no en trobareu. La banda sonora és de western, bastant solemne per dir-ho d'alguna forma. Però tot i així, també considero que és encertada.

Són molt recomenables també les pàgines web oficials de la pel·lícula, tant en anglès com en castellà. Hi trobareu tràilers, fons d'escriptori, dades sobre el film, sinopsis, fotografies i altres detallets.

En fi, us la recomano de debó. Per si voleu acabar de decidir-ho, podeu veure el tràiler de la pel·lícula als següents enllaços (haureu de tenir algun dels programes de visualització de videos instal·lat):
    · En castellà (Terra.es). Veure trailer.
    · En castellà (Pàgina oficial en castellà). Veure trailer.
    · En anglès (Pàgina Apple). Veure trailer.
    · En anglès (Comingsoon.net). Veure trailer.

Comentaris

Entrades populars