Maremàgnum de novetats a Countrycat

El missatge d'avui el faig per informar-vos de les novetats de la pàgina. Anirem un per un per fer-ho més clar:
    · Balls. Ja estan disponibles a Countrycat Line Dance les fulles de ball de les coreografies que van quedar en 1era i 2ona posició al V Concurs del Nashville. La Glòria va redactar-les la setmana passada i avui procedeixo a penjar-les. Es tracta del Legends (1er) i el Four Wheel (2on). Espero que ens serveixin a tots/es per repassar/aprendre dos balls preciosos i que no deixen indiferent a ningú. [Entrar a Countrycat Line Dance]

    · Nova professora al Shotwell 59. Finalment vam conèixer la nova professora del Shotwell 59 en substitució de la Glòria. No és altra que una bona coneguda de Countrycat, la Neus, que compaginarà les classes amb les del Saloooooon (per cert Neus, saps si els del Saloon faran algun dia pàgina web?). Des d'aquí et desitgem molta sort per aquesta nova etapa al Shotwell 59!

    · Passatemps a Countrycat. He penjat ja, gràcies a la Sandra, un nou Puzzle perquè pogueu desconnectar 5 minutets sempre que volgueu! Em va fer arribar al meu mail (countrycat@terra.es) una foto que li van fer al Dale Watson quan va venir al Jambalaya l'última vegada abans de l'estiu. Veureu que la cara del Dale Watson no apareix... Ell en té, i a la foto original hi sortia, però em vaig oblidar de dir-vos que les fotos del puzzle només poden ser d'orientació horitzontal i no vertical, o sigui que he hagut de retallar la foto de manera que només se'n veu la guitarra. Però com que és una guitarra tant original, tampoc desentona gaire! :-) Merci Sandra! [Entrar a la pàgina dels Passatemps de Countrycat]

    · Monogràfics. Amb la idea de no perdre els continguts que vaig publicant a Countrycat, he afegit al menú de l'esquerra un nou apartat que he titulat Monogràfics. Allà hi recopilaré els missatges una mica més currats que vagi publicant sobre cantants o estils de música. Per cert, no cal que us digui que si algú de vosaltres vol escriure'n algun que no ho dubti ni un moment! Countrycat està sempre obert a la participació dels seus lectors/es per quan vulguin dir-hi la seva! O sigui que ja ho sabeu: si algú de vosaltres té un periodista a dins que vol sortir, Countrycat és la solució! :-)

    · Enquesta diària. Després d'una temporada sense que poguéssiu votar, des d'avui em proposaré un nou repte: convertir l'enquesta en una mena de trivial diari. A partir d'avui, cada dia us proposaré una pregunta breu, amb quatre possibles respostes. Serà de l'estil qui canta tal cançó o qui és l'autor de tal ball. Al dia següent, si ningú ho ha fet abans, penjaré la resposta al Fòrum Countrycat. Torno a repetir que si algú vol proposar enquestes que m'enviï un mail.

Bé, i cap més novetat de moment. Espero anar millorant Countrycat dia a dia amb el voste suport i els vostres comentaris!

Keep it Country!

Comentaris

Entrades populars