Les Dixie Chicks es passen al rock?

Després de l'Especial Concurs Linedance del Nashville que ha ocupat la portada de Countrycat un parell de dies (la ocasió s'ho mereixia), avui tornem a la normalitat amb els missatges habituals.

I què millor que l'aparició d'aquest article a la revista Austin Business Journal on es debat la possibilitat que les Dixie Chicks, cansades de l'inquisició a la què han estat sotmeses, passin a formar part de la indústria del Rock & Roll enlloc de la del Country.

Tota la polèmica ve arran de les declaracions d'una de les integrants del grup, Martie Maguire, a la publicació alemanya Spiegel: "We don't feel part of the country scene any longer. It can't be our home any more." (trad. "Ja no ens sentim part de l'escena del country. No pot ser més casa nostra").

Les Di-xicotes es queixen que la majoria de suport moral que han rebut ha estat de fora del món country, com per exemple el de Bruce Springsteen. Per tant, quin sentit té de continuar en un estil on ningú et dóna suport?

Tema per la polèmica i el debat al Fòrum Countrycat!

Com veieu el tema: acabaran les Dixie Chicks a les llistes de rock enlloc de les de country? Ho diuen de debó? O és un bluf per despertar sentiment de "fill pròdig" i recuperar vendes? Us continuaran agradant les Dixie Xicotes encara que es passin al Rock? Vostè jutja...

Comentaris

Entrades populars