La Gloria deixa el Shotwell



Última classe de la Glòria

Feu la foto gran!




Suposo que per molts de vosaltres la notícia ja no és tal notícia, perquè us en vau assabentar divendres.

Però per la resta que no vau venir sí. Eh .je? Veus com no pots faltar ni un dia!?! :-) De totes maneres, el proper divendres serem tots allà per fer el "traspàs de poders" a la nova professora, que tot s'ha de dir, encara no sabem qui és. Coses del Frank...

Doncs sí, després de gairebé 9 mesos fent classe tots els divendres al Shotwell 59, la Glòria ha decidit penjar les botes. Sí, ara les té a un armari de la seva habitació... :-P

La notícia la tenia molt callada, molt pocs sabíem de les seves malèvoles intencions de deixar-nos. Però tot i la manifestació que vam muntar divendres a les portes del Shotwell 59, la dimissió és irrevocable!

Durant aquests nous mesos són molts els balls que ha ensenyat: Cowboy by Night, Eighty Eight, Four Buckles, J'ai du Boogie, King of the Road, i molts altres més. Penseu que tants divendres donen per molts i molts balls. Tants que arriba a un punt que pràcticament no en queden!

Divendres, el Shotwell 59 estava ple a vessar, com feia setmanes que no estava. Semblava com si la gent s'hagués posat d'acord per anar a l'última classe i poder dir als seus descendents: Jo hi vaig ser! ;-)

Vam repassar tres balls com són el J Walk, el Wrangler Wrap (Ventilador) i el Home Improving.

Com no, per allà al mig estava jo amb la meva arxi-coneguda càmara-de-les-fotos-fosques immortalitzant el moment.

Si en voleu veure el resultat, entreu a la pàgina de fotografies de Countrycat.

Navegant podreu consultar fotografies d'altres actes com el Mr Banjo 2003, el Concurs del Nashville, la Festa Country de Sarrià o la més recent Festa Country de les Corts.

Des d'aquí felicitem a la Glòria per aquests 9 mesos de bons moments i també fem una crida perquè tots els habituals i els què no, anem divendres vinent al Shotwell 59 a donar la benvinguda a la nova professora-incògnita i a ballar una estona, que sempre està bé!

Comentaris

Entrades populars