Crazy Dreams en concert



Els Crazy Dreams
Font: http://www.crazy-dreams.net



Després d'un període de vacances considerable (ja us val!!!) els grans Crazy Dreams tornen a actuar el proper dissabte 11 d'octubre, a les 00:30h al Shotwell 59 de Barcelona!!!

Sense cap mena de dubte una gran noticia per tots els bojos/es pel country que hem tingut la sort d'escoltar alguna vegada a aquest grup català.

Els Crazy Dreams són un grup mixt de música i ball i que es caracteritzen per versionar de manera fidel les cançons originals més conegudes per tots nosaltres, com ara el Chattahoochie, el Blame it on your heart o el God Blessed Texas entre molts altres temes (conegueu-los tots clicant aquest enllaç).

Destacar les noves incorporacions al repertori com són l'Unbeliavable (veure fulla de ball) o l'Squeeze Box (veure fulla de ball).

En .je que habitualment participa al Fòrum Countrycat no és altre que en Joan Enric, Webmestre de la pàgina web dels Crazy Dreams, DJ de luxe dels divendres al Shotwell 59 i un dels ballarins del grup.

No em queda res més per dir que convidar-vos a anar al Shotwell 59 el dissabte (no divendres com habitualment) 11 d'octubre a les 00:30h.

Recordeu que demà també és un gran dia! A la plaça de Sarrià tothom al Festival Country, eh? Ens hi veurem i dilluns ho podreu llegir i veure tot a Countrycat. On si no? :-))

Comentaris

Entrades populars