dilluns, de setembre 01, 2003

Un nou espai a internet pels Bojos del Country Line Dance

En efecte, fruit de la quantitat enorme de balls que la Glòria (professora del Shotwell59) havia plasmat en paper, avui Countrycat inaugura oficialment després d'un breu període de proves, un nou espai dedicat exclusicament al Country Line Dance: Countrycat Line Dance, http://www.country-line-dance.tk

Si a Countrycat hi podeu trobar diàriament notícies, enllaços,... en fi, curiositats sobre la música Country, a Countrycat Line Dance hi trobareu tots els balls haguts i per haver, escrits en català perquè ens hi poguem entendre tots. El mateix estil de Countrycat, amb tots els balls.

La pàgina surt amb prop de 150 coreografies, de tots els nivells. Però la intenció serà la mateixa que a Countrycat: actualitzar sovint la pàgina, amb nous balls apresos als locals catalans, amb balls de nova creació o fins i tot amb balls traduïts de l'anglès.

No cal dir que tots sou benvinguts a la nova pàgina, i esperem que sigui útil per tothom. Feu tantes propostes/crítiques/comentaris com vulgueu, que sempre que siguin constructius seran benvinguts!

Així que... Busques un ball??? Countrycat Line Dance!

Entrar a Countrycat Line Dance
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger