Primera Diligencia: C-O-U-N-T-R-Y in capital letters

Tot i que no tenia pensat escriure cap missatge fins dilluns vinent, faré una exepció totalment justificada en motiu del primer programa de La Diligència, la nova oferta de música Country a les ones catalanes.

Fa tot just un moment que ha acabat la primera "hora country" de la nova època de La Diligència, amb en Lluís Sala i en Jesús García al capdavant. Ha estat de 22:00h a 23:00h a ONA Música, del grup ONA Catalana.

Dir-ne crítica és més eufemisme que altra cosa perquè en honor a la veritat cal dir que s'han sortit. Molt encertada la idea de fer un collage de tots els estils englobats dins de la música Country. Els han repassat pràcticament tots: cajun, bluegrass, western swing, honky tonk, ... Sens dubte, caldrà estar atent a les ones hertzinanes cada dimecres de 22:00h a 23:00h perquè aquest parell tenen molt a dir! Per saber la freqüència que toca a casa vostra, cliqueu aquest enllaç.

Un sol punt fosc!!! Han tancat programa amb un GRAN tema d'en Garth Brooks, Friends In Low Places. Res a dir perquè és una gran cançó.

Ara bé, han parlat d'en Garth com el gran artista del country actual i dels darrers anys i com l'artista que sense ell el country no seria el què és. Evidentment és cert, no ho nego.

Però altres artistes de la talla d'Alan Jackson, de Dwight Yoakam, de Randy Travis o del mateix George Strait (i molts altres no tant coneguts) han fet tant o més que en Garth Brooks pel Country contemporani. Almenys, tenen el mèrit de no haver-se'n separat tant com ell.

Garth Brooks és molt bon cantant country, el més internacional, per molts, el rei; però sempre tindrà el punt fosc de l'àlbum In the Life of Chris Gaines, el qual vaig regalar de tant dolent com era...

Però això, evidentment, és la meva opinió personal. Com veieu vosaltres el tema: és Garth Brooks l'estrella del country? Discutim-ho al Fòrum Countrycat!

Ara bé, aquest petit detall (totalment subjectiu) no ha de distorsionar la visió d'un gran programa de ràdio que esperem que estigui entre nosaltres molt de temps!

Felicitats i molts ànims, Lluís i Jesús, des de Countrycat!

Comentaris

Entrades populars