dimarts, de setembre 09, 2003

Nou programa de Country a ONA Musica

Després d'una breu pausa per motius gripals (ja us dic jo que l'edat no perdona, l'any que vé ja m'hauré de vacunar...), avui torno a la càrrega amb una molt bona noticia.

I és que demà dimecres 10, de 22:00 a 23:00, els catalans (tots) per fi podrem tornar a escoltar country siguem on siguem!!! Avui torna el programa La Diligència, amb en Lluís Sala i en Jesús García.

Dic això de tots els catalans, no perqué sigui polític i vulgui fer pre-campanya, sino perqué literalment, tots els catalans, des del lloc que estiguem, podrem escoltar el programa ja que s'emetrà per ONA Música, que s'agafa a tot Catalunya.

Sense cap mena de dubte, una molt bona notícia. Des d'aquí volem encoratjar als directors del programa (que serà realitzat en català) i esperem que estigui en antena durant molt de temps.

A continuació us faig un copia-enganxa de les freqüències per tot Catalunya i Andorra:
    · BARCELONA 96.0 FM
    · GIRONA 98.5 FM
    · LLEIDA 102.2 FM
    · TARRAGONA - REUS 97.7 FM
    · ANDORRA 92.6 FM
    · COSTA BRAVA 96.3 FM
    · PIRINEUS 94.5 FM
    · RIBAGORÇA 99.3 FM
    · TERRES DE L'EBRE 105.6 FM
    · VAL D'ARAN 93.9 FM
    · VALLÈS 102.5 FM

El programa es podrà escoltar també per internet a través de la pàgina d'ONA Música.

Per altra banda, m'agradaria destacar que el programa també disposa de pàgina web, que podeu visitar clicant aquí.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger