Gran Festa Western Country al Castell de Can Taio

Fa unes setmanes, en Constantí va tenir l'amabilitat de fer-me arribar el programa d'activitats de la Festa Western Country de Santa Perpètua de Mogoda, que tindrà lloc el proper dia 5 d'octubre.

Lloc: Castell de Can Taió (Sta. Perpètua de Mogoda). Aneu fins a Sta Perpètua (veure mapa) i un cop allí us serà fàcil de trobar.
Dia: 5 d'octubre.

A continuació us resumeixo breument l'agenda del dia:
    · 09:15h: presentació i esmorzar "cowboy" popular. El menú és autèntic: cansalada amb ous ferrats, panotxa de blat de moro i cafè.
    · 10:45h: iniciació a la monta western.
    · 11:15h: exhibició de diverses disciplines de monta western: western horsemanship, western pleasure, trail, pole bending, barrel race i reining, aquest últim és especialitat olímpica.
    · 12:00h: iniciació al Linedance, amb música country per a tothom. També iniciació a la monta western pels més petits.
    · 13:30h: dinar western popular. El menú també per a l'ocasió: mongetes vermelles amb salsa picant, estofat de carn amb patates ranxeres i postre i cafè country.
    · 15:30h: jocs de ranxo per tothom. Entre els quals destaquen llençament de destral, tir amb arc i destral índia i ferradura.
    · 17:00h: exhibició de munta Reining (especialitat olímpica) pel mestre Uwe Hirschaver.
    · 17:15h: exhibició de caravana a càrrec de la Hípica Clapés.
    · 17:30h: entrega de premis
    · 18:00h: concert de música country a càrrec de Jeb Andrews i fi de festa.

Com veieu, un acte molt complert i que toca molts aspectes: ball, joc, munta, música, gastronomia...

Si algú de vosatres coneix algun esdeveniment country a Catalunya i ens el vol fer saber, si us plau, envieu un e-mail a aquesta direcció o deixeu un missatge al Fòrum Countrycat.

També, si algú hi vol anar i les indicacions de com arribar no li han servit de gaire, que m'enviï un e-mail i li faré arribar un mapa més detallat.

Comentaris

Entrades populars