Dwight Yoakam ataca de nou!

Y yo con esos pelos!!!

Si és que m'acabo d'assabentar que aquest mes, el bo d'en Dwight Yoakam treu un altre CD!!! Preguntareu: què fas que no te n'assabentes abans? Mira, coses que passen...

En efecte, després d'haver publicat amb molt d'èxit Population Me abans de l'estiu, ara treu In other's words, i surt a la venda el proper dia 23 de setembre, un dia abans de la festa de la Mercè i també un dia abans que surti a la llum la nova web del Fòrum Universal de les Cultures - Barcelona 2004... ja sé que no hi pinta res però ja que hi estem posats us colo propaganda... (per cert, des d'ahir ja es poden comprar les entrades amb un 35% de descompte...) :-P

Tornant al què ens interessa, el CD conté les següents cançons:
    · Borrowed Love
    · Rocky Road Blues
    · T for Texas
    · Cattle Call
    · Truckin'
    · New San Antonio Rose
    · Rapid City, South Dakota
    · Louisville
    · Holding Things Together
    · Mystery Train

Però això no és tot: ara mateix, i fins el mateix dia 24, podreu escoltar gratuïtament tots aquests temes a través de la pàgina web de la CMT - Country Music Television.

És el què anomenen "Track a day", i consisteix en què cada dia pengen una cançó del CD, perquè tothom qui vulgui la pugui escoltar (que no grabar). O sigui que us convido a què entreu a aquesta pàgina de la CMT i disfruteu amb un dels grans, enormes, com en Dwight Yoakam.

Podeu pre-encarregar el CD a aquesta mateixa pàgina o a la d'Amazon.

Si navegueu per la pàgina de la CMT, veureu que actualment no només hi ha el CD d'en Dwight Yoakam disponible, sinó que també n'hi ha un d'en Clay Walker i un altre de la gran June Carter Cash, desapareguda el mes de maig passat.

Aprofito per recordar que avui divendres a les 22:30h la Glòria fa classe de country line dance al Shotwell59.

Comentaris

Entrades populars