dimarts, de setembre 16, 2003

Carme i Francesc: classes de country en stereo a Sabadell

En Francesc m'ha donat una noticia que desconeixia fins el moment: tant ell com la Carme donen classes a Sabadell! A més, és l'únic lloc on hi ha 2 professors per classe i no només 1, així que no patiu que estareu tots controlats/es!

En concret, les fan al Centre Cívic de Gràcia, a Sabadell (Pl. Treball, 1). Les d'inicats/avançats són els dimecres i les de principiants (començar de zero) els dilluns. Començaran l'1-10 i el 29-9 respectivament.

Si sou de la zona del Vallès (com el Vallès on hi ha res, ja se sap...), no dubteu ni un moment a apuntar-vos-hi perquè us puc donar fe que (1) n'aprendreu i (2) us ho passareu de conya. Tots dos tenen experiència contrastada i són autors d'un ball molt maco que es diu Drivin' Texas.

Informació i inscripcions al Centre Cívic durant el mes de setembre, dimarts i dijous de 18.00 a 20.00 hores, o bé al tel. 93 710 90 60.

Per qualsevol dubte, em comenta en Francesc que li podeu enviar un mail, clicant aquí.

Què feu que no us hi apunteu???
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger