dimecres, de setembre 10, 2003

Abans de marxar de pont, recomenacions per divendres

Si sou dels afortunats que teniu pont aquest divendres, us venen a sobre 4 dies de festa. Aquest cop, jo sí que m'afageixo al grup dels afortunats, o sigui que fins dilluns vinent no hi tornaré amb més missatges. Sabreu viure sense mi? ... ... ... :-)

Doncs bé, aprofitaré per comentar-vos dues coses de divendres 12:
    · No hi ha classe al Shotwell 59. He segrestat a la Glòria i me l'emporto a Carcassona (s'escriu així?) a veure castells Càtars. Accepto negociar un rescat, si algú no pot estar un divendres sense shotwellejar...
    · Molt bon concert al Texas Country Bar. Ni més ni menys que Scooter Lee, cantant entre d'altres del famós J'ai du Boogie, amb respectiu ball també famós (J'ai du Boogie). Segur que serà un bon concert.

Aprofito per recordar que avui dimecres, de 22:00 a 23:00 comença el programa d'ONA Música, La diligència, amb en Lluís Sala i en Jesús García. Mireu el missatge d'ahir per tenir-ne més detalls i no us el perdeu!!!
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger