dimecres, d’agost 27, 2003

Vas bé per anar a Sants...

Els qui ahir vam tenir la sort d'anar cap al barri de Sants va poder disfrutar de bona música (Ringo's Electric Cowboys) i bon ball (Cinta i companyia a l'escenari i molta gent entre el públic). Cal felicitar a tots els participants de la festa country d'ahir perquè amb la calor i xafogor que queia, té mèrit estar-se allà dalt tocant i ballant.

Evidentment, no és per tirar-se floretes, però també tenia mèrit estar-se al mig del carrer Galileu ballant sense parar sobre l'asfalt, com molts del lectors d'aquesta pàgina vam fer! Sort en vam tenir, d'un colmado mig indi on vam poder comprar una ampolla de litre i mig d'aigua fresca a 1,20€. Imagino que el preu era per l'ocasió...

Era molt divertit observar la cara d'esmaperduts dels avis que seien tranquilament en els seus improvitzats palcos de carrer. Una senyora li comenta a la Glòria: "Sembla que ho hagis fet tota la vida...". També destacable un brasiler que vaig veure per allà, intentant utilitzar el ritme genètic que duia al cos per ballar country.

En fi, si voleu saber-ne més sobre els Ringo's Electric Cowboys, veure els propers concerts i conèixer als integrants del grup, entreu a la seva pàgina web.
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger