dimarts, d’agost 12, 2003

Properes activitats al Nashville

En Francesc m'ha enviat un mail amb els propers concerts que es faran al Nashville. El local estarà tancat del 4 al 19 d'agost, però al setembre hi tornaran.

Es començarà amb la festa del V Aniversari del Nashville, el dia 6 de setembre, amb el concert d'en Gregg Ryan, un nord-americà que sap a quin pais viu ara i que segur que tots hem tingut la sort de sentir un moment o altre. L'entrada valdrà 6 euros, i inclou no només el concert sinó moltes coses més (Consultar la web del Nashville).

Els dies 19 i 20 de setembre serà el torn d'en Jerry Hill, un tros de cantant que val la pena escoltar.

I tot això precedirà al ja tradicional Concurs de Balls Line Dance del Nashville, que enguany tindrà lloc el 27 de setembre. Algú pensa participar-hi? Intentar igualar el nivell de l'any passat serà una tasca pràcticament impossible: 88, Really love,... A veure quines sorpreses ens depara l'edició d'aquest any!

En fi, que després de les vacances, podrem tornar a disfrutar del Country en majúscules! Fins, llavors, paciència...
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger