dimecres, d’agost 13, 2003

En busca d'una estrella gai de Country

Segons publiquen diverses fonts, entre elles la revista especialitzada Rolling Stone, el productor i lletrista Larry Dvoskin té pensat crear un concurs del pal Operación Triunfo però de Country.

Fins aquí, cap novetat destacable, tenint en compte que parlem dels Estats Units.

Ara bé, resulta que la finalitat del concurs no és descobrir un nou talent qualsevol de la música country, sino trobar-ne un/a que sigui gai. Segons ell, per omplir un buit en la música country actual (s'hauria de veure fins a quin punt això és veritat, però vaja).

Pretén ajuntar dos mons que en principi, segons publica Rolling Stone, tenen poques coses en comú: l'Amèrica gai i la música country. Ja veurem quina acceptació té el programa.

De moment, aquells que vulgueu participar als càstings, ho sento: feu tard. Segons publica la noticia, els càstings es feien el dia 7 d'agost, als estudis SIR Music de NY, a partir de les 15:00. Haureu d'esperar una nova edició del concurs... :-)

Per saber-ne més sobre en Larry Dvoskin entreu a la web seu propi segell musical (només per a cantants gais).

Per llegir l'article sencer de Rolling Stone, cliqueu aquí.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger