Baca & Ses

En efecte, tots som mortals (uns més que altres...). I Countrycat no n'és una excepció. Per tant, si avui comença el mes d'agost, avui comencen les vacances!

Ja fa dies que es nota en l'ambient que la gent comença a estar més relaxada, hi ha menys cues, trobes lloc per aparcar més fàcilment, la zona blava és gratuïta (!!!), els locals estan més buits,...

I com que imagino que la majoria de vosaltres començarà dilluns les vacances, tant merescudes per altra part, he decidit que durant el mes d'agost Countrycat continuarà essent fidel als seus seguidors/es i per tant s'apuntarà al carro de les vacances estiuenques!

Això no vol dir que un servidor s'hi apunti, que més aviat no. De vacances no en tindré ni un dia (que li diguin a la Glòria pobreta), per la qual cosa de tant en tant continuaré publicant algun missatge o incorporant algun nou ball a la pàgina.

Pels que tinguin festa a partir de dilluns, que provin bé les vacances i sobretot: precaucióoooooon, amigo conductorlrlrlrl!!! I pels que com jo contiueu com sempre al peu de canó, compte que no es dispari...

Ens escrivim al setembre!

Keep it Country, cat!

Comentaris

Entrades populars