Nous CD's apunt de sortir

Si fa uns dies anunciàvem la sortida del nou treball d'en George Strait, Honkytonkville, avui ens farem ressó de les novetats que s'acosten aquestes setmanes, gràcies al mail que m'ha enviat en Francesc que ha demostrat un cop més ser un molt bon corresponsal de Countrycat. :-)

Bé, doncs aquests són alguns dels treballs que estan apunt de sortir:
    · Ray Benson (cantant d'Asleep at the wheel). Jo no tenia la sort de conèixer la seva música però em comenta en Francesc que és del millor Western Swing que hi ha actualment. S'haurà d'escoltar! Surt a la venda el proper 24 de Juny, St. Joan, però podeu pre-encarregar-lo i sentir-ne algunes de les cançons a Amazon, clicant aquest enllaç.
    · Dwight Yoakam. No calen presentacions pel qui els lectors/es de Countrycat van anomenar com a Rei del Country. L'àlbum duu per títol Population me, i també surt a la venda el proper 24 de Juny. De la mateixa manera, també podeu pre-encarregar-lo i escoltar fragments d'algunes de les cançons a Amazon, clicant aquí.
    · Allison Moorer. Concretament surt un CD-DVD que porta per títol Show. Endevineu quin dia surt? Efectivament, el 24 de Juny. Cliqueu aquí per pre-encarregar-lo a Amazon.
    · Willie Nelson. Es tracta d'un recopilatori anomenat Willie Nelson & Friends: Live & Kickin, on el llegendari cantant interpreta algunes de les seves cançons amb artistes més joves, que quan ell va començar els altres encara tenien un xumet enlloc d'un micròfon. Entre tots els duets, destaquen els que fa amb Eric Clapton, Toby Keith, Kenny Chesney o Shania Twain. Surt a la venda el proper 24 de Juny (quina sorpresa) i podeu encarregar-lo clicant aquí.

Bé, per si aquestes novetats us semblen poques també us diré que ja ha sortit el nou CD de la Suzy Bogguss, que duu per títol Swing.Podeu donar-li un cop d'ull o comprar-lo clicant aquí.

Comentaris

Entrades populars