Diamond Rio al #1

Hi ha hagut canvis al primer lloc dels Roughstock Country Countdown (cliqueu aquí per consultar-la tota).

Si fa uns dies anunciàvem que un espiritual Randy Travis tornava al #1 amb Three wooden crosses, ara aquest honor l'ha assolit el grup Diamond Rio, amb el tema I believe.

Aquesta cançó pertany a l'últim treball del grup titulat Completely i que va sortir publicat l'agost de l'any passat. Podeu escoltar fragments de les cançons d'aquest CD en aquest enllaç de la seva pàgina web.

Diamond Rio va treure el seu primer treball el maig de 1991, quan encara no s'havien celebrat ni els jocs olímpics de Barcelona! Que lluny que queda.... És van anar fent populars cada vegada més al llarg dels 90's. Personalment, el primer CD que tinc d'ells és Unbeliable, i s'ha de destacar la cançó i el ball homònims.

Bé, la cançó I believe la van escriure Skip Ewing i Donny Kees.

Skip Ewing (que no és dels Ewing de Dallas...) va ser nomenat Songwriter of the year l'any 2000. Més d'una dotzena de números 1 són seus, i cantants de primera talla canten les seves cançons. Heus ací uns quants exemples: You Had Me From Hello d'en Kenny Chesney, Love Me d'en Collin Raye, Someone Else's Star d'en Bryan White (boníssima aquesta), Wish You Were Here d'en Mark Wills o Something That We Do d'en Clint Black.

En aquest enllaç podreu consultar la majoria de les cançons que ha escrit sol o amb col·laboració. Fins i tot n'ha escrit per Kenny Rogers, George Strait, Randy Travis, Tim McGraw o Shania Twain.

Però Skip Ewing també s'ha prodigat com a cantant. I si no, entreu a la seva pàgina de discografia.

En fi, tornant al tema d'avui, la lletra d'I believe, el #1 de la setmana, la podeu trobar clicant aquí. És una cançó d'amor. Oooooo! Com que va de casaments últimament... Per cert, felicitats des d'aquí als just married de dissabte, l'Anna i el Juanjo. Que per molts anys i que vagi molt bé per Nashville, TN! Quina sort teniu alguns...

I fins aquí el missatge d'avui, penjat amb una mica de retard, però no es pot fer tot al mateix temps en aquesta vida!

Comentaris

Entrades populars