dimarts, de març 18, 2003

Roden una pel·lícula sobre la vida de Johnny Cash

L'Anna (qui si no) m'ha fet arribar aquesta notícia que crec que pot ser interessant per tots. Resulta que s'està fent una pel·lícula sobre la vida de Johnny Cash, concretament sobre la seva joventut, en els seus inicis a la música Country, i que es titularà Walk the line.

El paper de Johhny Cash l'interpreterà Joaquin Phoenix, que l'hem vist fent d'emperador a Gladiator i més recentment combatent contra alienígenes al costat de Mel Gibson a Signs.

Per altra banda, el paper de dona de Cash, June Carter, l'interpretarà Reese Witherspoon, que hem vist actuant a Una rubia muy legal i a Sweet home Alabama.

La pel·lícula podríem dir que no és una biografia convencional del cantant; parla d'un Johnny Cash que va creixent i en cap moment amaga els detalls foscos com ara la seva addicció a les drogues. De moment encara no hi ha pàgina oficial de la pel·lícula, i la única cosa que he trobat són notes de premsa.

Per més informació podeu consultar les primeres pàgines que surten fent aquesta cerca al Google.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger