dilluns, de març 17, 2003

Nou ball a Countrycat: Young enough

En efecte, tal i com us comentava en algun missatge del Fòrum Countrycat o en missatges anteriors d'aquí a Countrycat, aquests dies he estat pensant un nou ball.

Ja sé que fa poc us vaig inflar el cap amb un ball molt estrany que es deia Tears de 49 passos, però la meva vena artística no para i necessitava fer-ne un altre! :-) Però no us espanteu! Aquest nou ball és normal!!! I parell, eh Anna? :-) No té passos estranys i és de dues parets. Primer l'havia pensat de 64 temps, després vaig pensar que millor reduir-lo fins a 32. I així és com ha quedat. Crec que quedaria bé fet en contradansa, però com que de moment només l'he ballat jo, clar, fer-lo en contradansa m'hauria costat una miiiiica...

Les cançons que he triat crec que van molt clavades amb el ball. Sobretot la lenta, de l'Alan Jackson (I slipped and fell in love) i la ràpida d'en George Jones (Around here), tot i que la ràpida és molt ràpida.

Bé, i sense més dilacions, us deixo amb el ball. Com sempre, espero que el proveu, que disfruteu, i que tots els comentaris els feu o al Fòrum Countrycat o enviant-me un mail a cowboy_cat@hotmail.com.

Young enough
Temps: 32
Parets: 2
Line-dance i contradansa

Cançons:
Alan Jackson – Slipped and fell in love (lenta)
Chad Brock – Young enough to know it all (mitja)
George Jones – Around here (ràpida)

1-2 Marquem dues caderes cap a la dreta
3-4 Marquem dues caderes cap a l’esquerra

5-6 Shuffle dreta endavant
7-8 Shuffle esquerra endavant
9- Pas endavant amb la dreta
10- ½ volta cap a l’esquerra

11- Stomp dreta
12- Stomp esquerra

13-16- Bàsic a l’esquerra acabat amb un brush amb la dreta
17-20 Bàsic a la dreta acabat amb stomp amb l’esquerra

21-24 Jazz box amb la cama dreta
25- Pas endavant amb l’esquerra fent stomp
26- Pausa
27- Pas endavant amb la dreta fent stomp
38- Pausa

29-30- Shuffle enrera amb l’esquerra
31-32- Coast to step amb la dreta
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger