dimecres, de març 26, 2003

Les Dixie Chicks al #1!

Si fa uns dies donàvem veu del boicot que algunes emisores i cantants feien a les Dixie Chicks, avui ens alegrem molt de poder dir que la seva cançó Traveling Soldier s'ha col·locat al primer lloc de la Roughstock Country Countdown del Don Steel.

El Top 5 queda aquesta setmana de la següent manera:
1 Dixie Chicks - Travelin' Soldier
2 Joe Nichols - Brokenheartsville
3 Gary Allan - Man To Man
4 Alan Jackson - That'd Be Alright (Que podeu ballar amb el Drivin' Texas de la Carme i el Francesc)
5 Kenny Chesney - Big Star

Però hi ha alguna cosa que no em quadra: si els estaven fent boicot (fins i tot destruïnt físicament els seus CD a les sortides de les botigues de música), com pot ser que ara estiguin al #1 d'aquesta llista? O els periodistes ho han exagerat, o els americans no són rencorosos i ja ho han oblidat (juajuajuajuajuajuajua!) o en Don Steel també és contrari a la guerra... En fi, misteris de la vida...

Per cert, m'oblidava de dir-vos que si voleu podeu consultar la llista sencera i fins i tot escoltar-ne les cançons si aneu a la pàgina de la Roughstock Country Countdown.

Finalment, dir als bailongueros/es (i també a la resta, clar), que en breu penjaré fotografies que us són familiars... Qui avisa no és traidor... O sí.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger