George Strait aconsegueix el 50è #1 de la seva carrera

Un dels més grans del Country en majúscules continua fent història. Segons publica Strait Talk (la revista del seu club de fans) en el número de Febrer-Març de 2003, el veterà cantant ha batut el rècord que tenia Conway Twitty de #1 a les llistes de singles.

Concretament, el desembre passat el sr. Strait va situar She'll leave you with a smile al primer lloc de les llistes (i durant 3 setmanes), de manera que ja suma 50 #1 al llarg de la seva trajectòria professional. Actualment, aquest tema encara ocupa el número 18 del Roughstock Country Countdown.

El primer cop que Strait va aparèixer a les llistes fou al 1981 amb Unwound, concretament al #6. El primer #1 va ser l'any següent, al 1982, amb Fool hearted memory. Des de llavors, 50 #1 l'han convertit en l'artista amb més números ú de qualsevol gènere musical. Strait ha venut més de 57 milions de discos i és el cantant country més premiat de tots els temps, amb 25 albums de platí.

Per a més informació d'aquest cowboy, podeu anar a la seva pàgina oficial.

Per cert, al Fòrum de CountryCat ja hi ha qui opina que les cançons del sr. Strait són de les millors. Hi esteu d'acord? (Entrar al fòrum de CountryCat)

Comentaris

Entrades populars