dijous, de març 13, 2003

Festival de Craponne: 25-27 Juliol

Tal i com ens comenta recentment l'Anna al Fòrum Countrycat, els propers 25,26 i 27 de Juliol es celebra a la ciutat francesa de Craponne, el 16è Festival de Música Country. La pàgina oficial del festival és aquesta.

Programa: hi actuaran figures com Michael Peterson, Dallas Wayne, The Derailers,... i molts més que podeu consultar clicant aquest enllaç. El programa definitiu sortirà publicat durant el mes d'abril, i el podeu demanar si ompliu el formulari d'aquesta pàgina.

Preus: segons indica aquesta pàgina, el forfait pels tres dies costa 49 euros, més barat fins i tot que la majoria de concerts que fan últimament per Barcelona. Si s'opta per comprar l'entrada d'un sol dia el preu està entre 22 i 28 euros, depenent del cartell.

Allotjament: clicant a aquest enllaç hi trobareu els hotels de la zona.

Reserves: ja podeu fer la reserva a través d'aquesta pàgina. S'ha d'imprimir la pàgina i enviar-la per correu postal.

Algú de vosaltres hi ha estat en alguna edició anterior? Val la pena anar-hi? Com s'hi arriba? Hi ha bon ambient? S'hi pot ballar també? Hi ha alguna cosa per visitar pels voltants que valgui la pena? Qui vulgui pot deixar el seu comentari personal al Fòrum Countrycat.

Per cert, algú sap segur que hi anirà?
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger