Del 7 al 11 de març, South by Southwest a Austin

Em comenta l'Anna (l'única, l'irrepetible i d'aquí poc temps l'enyorada...) que a Austin al mes de març estan de festa. Hi ha el South by Southwest Festival, que ve a ser una espècie de Grec de Barcelona però a lo ianqui. El festival té tres vessants: interactiu (creació per ordinador), cinematogràfic i musical. I aquí és on passa a formar part de l'Agenda Countrycat!

Hi seran representats molts estils musicals, des del rock fins al country, passant per molts altres gèneres. Podeu consultar l'agenda de concerts i actuacions seguint aquest enllaç.

Tot i no ser un festival country al 100%, es celebra a la capital de Texas, o sigui que val la pena anar-hi. Clar, l'únic inconvenient és que queda una miiiiiiiiiiica lluny de casa. Però què són avui en dia 10.000 km., quilòmetre més, quilòmetre menys? ... ... ... Si algú de vosaltres hi va, ja passareu informes, ok?

Doncs fins aquí el missatge d'avui. Demà hi tornaré anunciant un rècord mundial que es va batre el desembre passat.

PD.- Ah! I qui vulgui dir la seva ja pot fer-ho al Fòrum de Countrycat. Entre tots a veure si decidim quina ha estat la Millor Cançó Country de la Història!

Comentaris

Entrades populars