dilluns, de març 31, 2003

Crazy dreams en concert

Us faig saber, ja que em consta que a alguns de vosaltres us agraden força, que el proper divendres 11 d'abril, els Crazy Dreams actuen a les 00:30h al Shotwell 59.

Els Crazy Dreams (http://www.crazy-dreams.net) són un grup que combina la música New Country i Honky-tonk amb un grup de 6 ballarins, de manera que els seus concerts estimulen tant les orelles com les cames. Els qui hagin tingut la oportunitat de sentir-los, ja sabran que són un conjunt que es caracteritza per versionar els temes de manera gairebé idèntica a l'original. Podeu consultar el seu repertori clicant a aquest enllaç.

Quan faltin pocs dies pel concert ja tornarem a recordar-ho pels despistats.

Per cert, algú va ser al concert d'un altre bon grup, els Ringo's Electric Cowboys? Lamentablement a mi no em va ser possible ser-hi o sigui que si algú ens vol explicar com va anar ho pot fer deixant un missatge al Fòrum Countrycat.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger