dimecres, de març 19, 2003

CountryCat també diu NO A LA GUERRA

Serveix de poc, ho sé, però no per això hem de deixar de dir el què pensem, ja que això encara ens ho deixen fer...

Només dues opinions que vaig sentir ahir:
(1) Joan Saura ahir a la nit al Congrés: quan durant la seva intervenció va recordar que avui precisament farà 65 anys que s'estava bombardejant Barcelona, els diputats del PP van començar a fer soroll (la seva manera de fer política, suposo). Llavors ell va deixar una frase que em va quedar: "Mis palabras no deberían asustarles ni preocuparles; mis palabras no matan, sus decisiones sí".
(2) Carta al director al diari 20 minutos: més o menys venia a preguntar-se si els mateixos governants espanyols que ara decideixen anar a la guerra per evitar que un tirà governi un país haurien vist bé que països estrangers haguessin intervingut militarment durant la dictadura franquista per instaurar la democràcia. I continuava dient, que en cas de que algú hagués intervingut contra els franquistes, segurament molts dels actuals governants no haurien nascut ja que els seus pares serien morts.

En fi, ja sé que això no és Country, però he cregut convenient fer-ho.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger