dimecres, de març 26, 2003

Alguns canvis a Countrycat

Res, només comentar-vos que he fet alguns petits canvis a la pàgina. El més destacat és que ara els enllaços de l'esquerra s'obren en finestres apart per no perdre de vista Countrycat tant fàcilment... De totes maneres, si us molesta i veieu que la idea de val res, m'ho dieu al Fòrum Countrycat i ho torno a posar com estava.

Parlant del Fòrum, veureu que ara s'hi poden inserir emoticons. Per no repetir-me, entreu al Fòrum i veureu un missatge meu que ho explica.

Com sabreu, els balls que hem anat publicant en aquesta pàgina (Teats, Drivin' Texas, Past Eleven i Young Enough) estan tots als enllaços de l'esquerra. El canvi que he introduït és que ara, enlloc de anar a parar al comentari del dia, si cliqueu anireu a una nova pàgina on hi ha només el ball en qüestió, i és més senzill d'imprimir o consultar.

I res més per ara. Ja sabeu que s'admeten comentaris, crítiques i suggerències! Però tampoc ens passem, eh?
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger