dijous, de març 27, 2003

Actuació dels Ringo's Electric Cowboys

Tal com ens anunciava ahir en Francesc al Fòrum Countrycat, avui divendres els Ringo's Electric Cowboys actuen al Tejano Bar de Terrassa.

Els Ringo's Electric Cowboys són un grup de casa nostra format per en Daniel Navarro, en Jaume Avellaneda, en Xavi Balaguer (de què em sonarà a mi aquest cognom...), en Xavier Martínez i en Carles Adalid. Podeu entrar a la seva pàgina oficial clicant el següent enllaç.

El seu repertori està format per cançons boníssimes, entre les quals destaco (a títol personal) Dallas (Alan Jackson), Amarillo by morning (George Strait) o Desperado (Eagles). Jutgeu vosaltres mateixos entrant a la seva pàgina de repertori.

Els Ringo's Electric Cowboys actuen avui divendres 28 a partir de les 23:00h al Tejano Bar del Parc Vallès de Terrassa. Els qui no sigueu d'allà, podeu consultar aquesta pàgina per saber-hi arribar.

No us els podeu perdre!
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger