Shawn Camp, l'autor del He drinks tequila

Em comenta l'Anna que el He drinks tequila de la Lorrie Morgan (sobretot no confondre amb Lina Morgan...) i en Sammy Kershaw el va escriure en Shawn Camp, autor de moltes altres cançons interpretades per coneguts cantants. També em comenta que va venir al primer festival del Jambalaya. No sé si vau tenir la sort d'anar-hi, però jo no...

Destacar una cançó d'entre totes les que ha escrit aquest senyor és difícil. Potser de les més conegudes per tothom serien Two Piña Coladas (Garth Brooks) i Middle of nowhere (George Strait). La llista completa de les seves creacions la podeu consultar en aquesta pàgina.

El Sr. Camp (dit així podria ser català de tota la vida...) també és autor de K-I-S-S-I-N-G, interpretada per Rhet Akins. Aquesta cançó es va ballar molt fa uns tres anys amb la coreografia Jumping, de la mateixa Anna.

Mica en mica anirem donant informació més completa sobre les cançons del dia: autors, versions, lletres, balls, història,... I a veure si feu com l'Anna i m'aneu ajudant! (per cert, merci Anna)

(cowboy_cat@hotmail.com)

Comentaris

Entrades populars