Country Music a internet: guia de radio per aquells que treballen tot el dia connectats

Xicots i xicotes, avui us parlaré sobre com poder escoltar country a l'hora que vulgueu.

Com que desgraciadament el nostre país no és Texas, les radios no posen country ni a la de tres. I sort en tenim d'alguns programes especialitzats sobre country, la majoria en emisores minoritàries i de poca cobertura. Tots ells magnífics. Però què podem fer si volem sentir country un dia a les dotze del migdia??? O a les deu del matí???

Doncs bé, internet ens soluciona el problema. Escolteu-me amb atenció perquè només ho diré una vegada... Només cal que aneu a aquesta pàgina que ofereix el mateix Internet Explorer. Un cop aquí, seleccioneu la categoria Country i us apareixerà una llista força llarga d'emisores.

Jo personalment, de totes, sempre n'escolto dues:
· Choiceradio.com Country (56k). Aquesta web permet escoltar la radio des del mateix navegador. Consisteix en un llistat de cançons que canvien cada dia. Però la llista és limitada, d'unes 40 cançons, o sigui que si us hi esteu gaire estona al final les sabreu de memòria.
· MSM - Honky Tonk Hardwood Floor. Aquesta emisora és del grup MSM (Hotmail, Messenger,...). Per poder connectar-hi cal tenir un compte MSM, com ara el Hotmail. Quan us demani codi i password, heu d'introduir els del hotmail. Llavors se us obrirà una finestra nova més petita i un missatge que diu: "Wait while we prepare your music". Al cap d'uns segons (depenent de la connexió que tingueu) sentireu un anunci d'uns 20 segons i després ja començarà la música.

Si em feu triar una de les dues, em decanto més per la segona. Permet utilitats com ara guardar una llista amb les cançons preferides, valorar d'1 a 5 les cançons que van sonant, veure què ha valorat la resta de gent, saber a quin CD pots trobar la cançó... No sé, vosaltes mateixos aneu provant les diferents emisores de la llista i trieu la que més us agradi!

Doncs això és el què volia dir avui. I com que ja ho he dit, callo. Feu bondat i si avui teniu ganes de ball després de sentir country per internet, podeu anar tant al Shotwell com a La Filharmònica.

cowboy_cat@hotmail.com

Comentaris

Entrades populars