Cançó del dia: Kevin Denney - Cadillac tears

Després d'un cap de setmana sense country, estic totalment desperado! Sort que avui ja podré saciar en part la meva set countrística al Bailongu.

Bé, la cançó d'avui la vaig sentir divendres passat a la radio (no als 40 principales, clar). Ja us en parlaré un dia de com escoltar-la, és només per internet. Pel que fa a la cançó, desconec si és gaire coneguda, però almenys per mi va ser el primer cop que la sentia.

El cantant, Kevin Denney, també interpreta That's just Jesse, pels que els soni més. La seva web oficial és aquesta. La pàgina està prou bé: permet, com la del Sr. Landry de l'altre dia, escoltar fragments de les seves cançons. Si ho voleu, cliqueu aquí.

La lletra de la cançó, la podeu trobar a aquesta pàgina. Els autors són Wynn Varble i Leslie Satcher. Wynn Varble ha col·laborat amb Shawn Camp (que ja vam comentar l'altre dia) amb cançons com ara Walkin' the line, d'en Tracy Byrd. La senyora Satcher ha escrit lletres per cantats com Aaron Tippin (amb la cançó I'd be afraid of losing you) o Leann Womack (amb la cançó A man with 18 wheels). També té el seu propi CD, que presenta a la seva pàgina personal.

Balls? No n'hi conec cap, però us avanço que ja estic treballant en el tema. Pròximament, ja us en donaré més detalls...

(Comentaris, crítiques i suggerències a cowboy_cat@hotmail.com)

Comentaris

Entrades populars