dimarts, de maig 06, 2014

Ballada popular a la 1ª Llotja del vehicle clàssic


Dia: dissabte, 10 de maig de 2014
Hora: 08:00 a 18:00 (ballada de 10:30 a 11:30h)
Lloc: Espai Llotja - Parc de les Pruneres - Mollet del Vallès

I LLOTJA DEL VEHICLE ANTIC a Mollet del Vallès.
Aquesta primera Llotja de Mollet del Vehicle Antic que es farà en la nostre ciutat, és organitzada pel Museu Isern i l’Ajuntament de Mollet del Vallès, amb la col.laboraciò de la Col.lecciò d’Automòbils Salvador Claret.
Trobada en la qual es podrá comprar/vendre tot tipus de vehicle rodat antic, venta de recanvis i exposicions de vehicles.
L’ horari será de les 8’00h fins ales 18’00h de la tarda.
En Josep Isern-Museu Isern vol fer un homentage a totes aquelles industries dedicades a la fabricació de bicicletes (Rabasa Derbi), motocicletes (Derbi i Ducson) com aquelles petites empreses que suministràven tot el material, que des de Mollet durant els anys 1940 al 1980, vàren ser molt importants.

Tenim programades diferentes activitats per aquest dia:

- de 8’00h a 10’00h Sortida de de la clàssica Mollet-Puigcerdà organitzada pels Fanàtics Motos Històriques.

- de 10’30h a 11’30 Ballada popular de Country Line Dance

- estem en contacte amb el Club Ducson per organitzar una visita guiada a la fàbrica Ducson de Mollet
- espai dedicat a la trajectoria de Bicicletes Rabasa, amb antics models i la presentación de nous models
-espai dedicat als cotxes americans, gràcies a la col.laboració del American Car Club
- espai cedit a la Col.lecció d’Automòbils Salvador Claret
- espai cedit a la marca de motocicletes RIEJU, marca catalana en funcionament, hi haurà exposades les primeres motocicletes fabricades.
- comptarem amb la presència de diferents antics pilots que han fet història amb l’esport rodat: Pere Pi (campió d’espanya en les tres modalitats), en Ramón Galí (campió de Velocitat), pilots participants al Rallye Paris-Dakar: Xavier Foj (en la modalitat de cotxes), en Marc Guasch (motos); periodistes esportius: Jose Maria Alguersuari, Manel Garriga,antics mecàncis d’equips de competició: Jaume Garriga, Fco. Amaya… entre altres possibles assistents pendents de confirmació.
Farem una petita xerrada-coloqui amb tots ells i els hi agrairem la seva assistència amb un petit recordatori de la nostre ciutat.
- hi haurà un recorregut pels carrers de Mollet, a on participaran tots aquells vehicles antics, entre els quals, hi haurà un autocar antic de la Empresa Sagalès.
- compten amb altres activitats lúdiques per a tota la familia: inflables, circuit de bicicletes,.....

Més informació: pàgina de la trobada a Facebook.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger