dimecres, de gener 08, 2014

Nou contingut històric sobre el Country a Catalunya


Hem afegit uns quants vídeos sobre concursos de ball històrics, com ara el concurs del Nashville dels anys 2000 i 2005, el concurs del Luckenbach del 2008 o el del Kansas del 2006.

També hem recollit dos vídeos penjats a Youtube dels històrics Crazy Dreams (al cantant, l'Albert, el podreu tornar a sentir al grup Dusty Roads, que el proper 24 de gener tocarà al Cafe Belgrado de Sant Cugat), quan van actuar al Kansas de Mollet.

Feu un cop d'ull a la pàgina que recull vídeos històrics del món del country a Catalunya.

Ja sabeu que si disposeu de material (audio, vídeo, foto) antic i no us fa res compartir-lo, només cal que ens ho digueu al mail countrycat@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres per recollir-lo i poder-lo fer públic a través d'internet.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger