Countrycat i Linedance.cat assoleixen la millor xifra de pàgines vistes de la seva història


Countrycat som tots i totes, com Hisenda però de veritat i sense que ens costi gaires duros. :-)

És per això que voldríem compartir amb vosaltres les bones dades que hem obtingut aquest mes de setembre.

Hem tingut un total de 29.659 pàgines vistes a la web de Countrycat, la millor dada des de que tenim estadístiques (és a dir, des de fa 10 anys i mig que existeix la web, jejeje). Això és molt o és poc? Com tot en aquesta vida, depen.

És molt poquet, gairebé res, si ho comparem amb els grans portals a internet, o els mitjans de comunicació que tots coneixem. Però és força si tenim en compte la temàtica de la web i que està escrita exclusivament en català (cosa que impossibilita créixer gaire en països de parla anglesa, francesa, xinesa o castellana).

De la mateixa manera, la web de fulls de ball Linedance.cat també ha experimentat el seu récord absolut amb 28.268 pàgines vistes.

Durant el mes de setembre, el ball més visitat ha estat el P3, d'en Gabi Ibáñez, amb la magnífica cançó "Take it or break it" dels cosins Wilson Fairchild. Podeu consultar el ranking de balls consultats a aquesta pàgina.

Resumint, entre Countrycat i Linedance.cat estem a punt d'arribar a les 60.000 pàgines vistes mensuals (hi arribem si sumem la resta de webs del grup: cantants, lletres, vídeos, classes,...), la qual cosa no havíem ni somniat el 31 de gener de 2003, quan el primer missatge va veure la llum...

Us sembli molt o us sembli poc, moltes gràcies a tots i totes per utilitzar les diferents webs de Countrycat i per seguir-nos a les xarxes socials. Entre tots i totes, seguirem parlant de música i ball country des del respecte i amb la única intenció de fer créixer la nostra gran afició al nostre petit país.

Comentaris

Entrades populars