dilluns, d’agost 05, 2013

Google trends i Country Music


El gegant nord-americà Google publica des de fa molt de temps dades d’interès relacionades amb el què la gent busca al seu potent cercador.

És una eina que aquells i aquelles que us dediqueu al marketing online o al món d’internet segur que coneixeu. Es tracta de Google Trends.

Per quins set sous parlem de Google Trends en una web dedicada a parlar de música country i linedance? Doncs perquè li hem trobat un punt de connexió. :-)

Una de les dades que incorpora aquest servei és la dels rànquings de termes més buscats en l’àmbit geogràfic dels Estats Units ( http://www.google.com/trends/topcharts; encara no és possible saber-ho per altres zones). Així, podem saber quin animal és el que més cerques genera (aquesta setmana guanya el gos per damunt del gat), o quin aliment (la pizza és la reina), o quin idol d’adolescents (Miley Cyrus al capdamunt per davant de Justin Bieber...), o quin cotxe (El Ford Mustang és líder indiscutible) entre molts altres.

Doncs bé, anant al gra, en l’apartat de cançons més buscades la guanyadora des de fa setmanes és... Wagon Wheel! Però més concretament, la versió dels Old Crow Medicine Show


Aquest tema està fent furor entre els aficionats a la música country. Escrit ni més ni menys que per Bob Dylan, no només els Old Crow l’han versionat recentment. Altres artistes com Nathan Carter, Darius Drucker, Mumford & Sons o Jeremy McComb també l’han incorporat al seu repertori.

A casa nostra, també han arribat en forma de coreografies de country line dance. A Linedance.cat en tenim una de Chatti the Valley que duu el mateix nom: Wagon wheel (anar al full del ball)


Dins el mateix rànquing, la cançó Remind me de Brad Paisley i Carrie Underwood ocupa la desena posició.

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger