dimarts, de juliol 09, 2013

Ballada a Gironella i a Cercs amb Granger's del Berguedà


Nota enviada per: Pancri i Victor

Dia: dissabte, 13 de juliol de 2013
Hora: des de les 19:00h fins a les 02:00h
Lloc: Càmping de Gironella + Piscines de Cercs

Com cada any, el dissabte dia 13 de juliol de la 19 hores fins a les 21:30h estarem al càmping Gironella, a animar els campistes, a ballar, i passar-ho molt molt bé, com sempre... i després d'aquí anirem a les "PISCINES DE SANT JORDI DE CERCS" a sopar i a continuar la nit ballant fins que el cos aguanti!

Els que vau l'any passat ja sabeu que ens van tractar molt molt bé, vam sopar molt bé, i ens ho vam passar genial. Per tant, tothom que vulgui venir està convidat i serà molt molt ben rebut. Els que vinguin a sopar, que ho comuniquin el més aviat possible, per que ho hem de dir al restaurant les piscines.

Ànims i al berguedà a passar una bona tarda nit .. keep it country

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger