dimarts, de febrer 12, 2013

Ballada a Argentona

Festa Country a Argentona
Nota enviada per: Maria Espiell

Com cada tercer diumenge de mes, el proper dia 17 de febrer, a partir de les 6 de la tarda ens trobarem a la carpa del Centre per ballar country: ballarem els balls que ja sabem, practicarem de vells i nous i sobretot ens ho passarem d'allò més bé amb la música que ens punxi la MARIA ESPIELL, com sempre ... al nostre costat fent-nos ballar!

Hem canviat el sistema de pagament d'entrada: aquest any el preu són 5 euros però amb beguda inclosa. A la mitja part, com sempre, tenim sorteig. També servei de bar. Us hi esperem amb molta il•lusió i amb ganes de retrobar-nos de nou.

Ens veiem doncs aquest proper diumenge! Salutacions!

Dia: diumenge, 17 de febrer de 2013
Hora: des de les 18:00h fins a les 21:00h
Lloc: c/Bernat de Riudemeia, 4 (Argentona)

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger