dimarts, de gener 15, 2013

Concert dels The Country Revival Farmers a CelràNota enviada per: Country Revival Farmers

Dia: dissabte, 26 de gener de 2013

Lloc: La Fàbrica, Celrà

De 20:30 a 21:30.....repàs de balls nous
De 21:30 a 22:30.....sopar

Menú:
Amanida i croquetes casolanes de carn d'olla
Mongetes amb botifarra
Pastís de xocolata
Vi i aigua

Actuació de "THE COUNTRY REVIVAL FARMERS"...23:00 h

PREUS: repàs + sopar + actuació..............18 euros
Entrada només actuació............................8 euros

Hi haurà calefacció!

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... Si voleu enviar cartells, és preferible que els envieu en format imatge o PDF, no en format Word)


The Country Revival Farmers és un grup que presenta d’una manera original i divertida l’autentica festa country, amb música en viu a càrrec de 5 músics, i 12 ballarins-ballarines que s’encarreguen de l’animació, caracteritzats de Texans, Mexicans, Hawaians, etc.

És un gran espectacle compost de diferents tipus de música i danses folklòriques vingudes de les parts rurals dels EEUU i Canadà, originàries dels colons europeus : ball en línia (line dance), polques, ball en contradansa, valsos texans i mexicans, corridos de la frontera (Tex-Mex), fox trot (two step), rock’n’roll, etc.

El show comença amb una exhibició de les danses més espectaculars per passar immediatament a la participació de tot el públic. Això s’aconsegueix ensenyant des de l’escenari i del centre de la pista els balls més senzills i divertits, fins a arribar a un punt en que es converteix en una verdadera festa camperola, d’una durada aproximada de dues hores i mitja.

Enllaços relacionats:
· Web oficial: http://www.countryrevivalfarmers.es
· Pàgina al Facebook: http://www.facebook.com/pages/THE-COUNTRY-REVIVAL-FARMERS/137665566308057
· Pàgina del grup de ball dels CRF a Facebook: http://www.facebook.com/pages/The-Country-Revival-Farmers-Grup-de-Ball/144634548222


Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger