3er Per Nadal, cap nen sense joguina + recollida de taps per en Marc

Nota enviada per: Enric, Country Line Dance sense Fronteres

Novetat de darrera hora: en l'edició d'enguany, no només tindrem solidaritat per tot arreu sinó que tindrem bona música country en viu! Els Casino's Country Club hi actuaran en directe! A més a més del ball amb música enllaunada, gaudirem de valent amb el ball amb música en viu!

De nou la Festa de la Joguina de la mà de Cor Country i CLDSF. Es important i preocupant en els moments que corren, les dificultats de moltes famílies en poder satisfer les il•lusions que molts infants esperen en aquestes dates. Els hem d’ajudar i tota la família del Country ho hem d’aconseguir.

A més a més de les joguines, tingueu present que en la trobada d'enguany, si guardem els taps de plàstic de qualsevol producte (llet, sucs, cacaolats, suavitzants, sabons, etc.) hi ha plataformes o associacions que s'encarreguen de fer-los arribar a un lloc determinat que després donen material sanitari per ajudar a la gent (tipus cadira de rodes, crosses, ajudes econòmiques per adaptar els lavabos o els llits dels nens malalts).

La Paqui i el Gabi coneixen un cas, que podeu consultar a través de Facebook, es diu "un somriure per en Marc" on es fan recollides de taps i diferents activitats per ajudar a la família d'aquest nen. És de la Bisbal, té 3 anyets i porta molt temps ingressat.

Per tant hem pensat que des d’avui fins el 2 de desembre a la festa de “Per Nadal cap Nen sense Joguina”, que organitza CLDSF i COR COUNTRY, tots guardem els taps que utilitzem i els portem el dia 2 de desembre a Castellar del Vallés per lliurar-los al Gabi i la Paqui que els faran arribar als organitzadors de la recollida a La Bisbal.
Ànim i guardem aquests taps que tanta ajuda poden oferir en Marc.


Aquesta edició la volem preparar un xic diferent per aconseguir més joguines.

Es tractaria que si sou professors o organitzeu activitats country recolliu joguines de la vostra colla i ens les porteu el dia de la festa a Castellar del Vallés el 25 de novembre.

Com es pot fer?
Doncs en una de les festes o classes que feu abans del 25 de novembre, la destineu a recollir joguines. Ens dieu el dia i nosaltres us prepararíem el cartell publicitari com a col•laboradors actius de "Per Nadal cap Nen sense Joguina"

Si us sembla bé ens veiem i en parlem mes àmpliament o si ho veieu clar ens hi posem a la feina.

Dia: diumenge, 2 de desembre de 2012
Hora: des de les 10:00h fins a les les 13:30h
Lloc: Castellar del Vallès - Espai Tolrà - Carretera de Sabadell s/n

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars