diumenge, de juliol 08, 2012

5ª Roda de professors al Wild Bunch de Vilassar


Nota enviada per: Isa i Jordi


Un cop cada mes o mes i mig, en funció de les agendes, tindrem l’agradable visita d’un professor/a que ens explicarà un ball. Ens agradaria que amb aquet intercanvi poguéssim conèixer els grans professors que tenim en el nostre país.

En aquesta ocasió, tindrem com a convidada, una de les més joves, l'Anna Campmajó, integrant del grup de ball Just Us (It Happens, Paris,...)

I, com a sorpresa, tindrem la visita del Grup “LADIES”, creadores del ball “1929”. Al Wild ballaran el "Sweet Maureen", ball que van presentar en el III Concurs del Kansas – 2012.

Dia: dissabte, 14 de juliol de 2012
Hora: des de les 23:00h fins a les 03:00h
Lloc: Wild Bunch Saloon

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger