Sopar i concert de la Steel Horse Band al Ribs de Barcelona!

Nota enviada per: The Steel horse band


L'aclamada banda catalana de música country The Steel horse band oferirà un nou concert abans d'acabar l'any, ni més ni menys que al restaurant Ribs de La Maquinista.

Serà la cirereta al pastís d'un 2011 en que la banda catalana s'ha assentat sòlidament dins el panorama country català: va ser un dels tres conjunts que va actuar a la multitudinària Barcelona Harley Days, va celebrar amb èxit els dos anys de vida dissabte passat al Wild Bunch i ara, per acabar l'any, tindrà un nou concert per desitjar bon any nou a tots els seus seguidors.

Així que, la bona música, unes bones costelles i un molt bon ambient estan assegurats al Ribs de La Maquinista!

Dia: divendres 30 de desembre
Hora: pendent de confirmar
Lloc: Restaurant Ribs, a La Maquinista (Barcelona)
Entrada/Menú: pendent de confirmar

No en tenim massa més informació, només la que la banda va penjar al seu mur de Facebook. El local encara no n'ha dit res al seu. Però així que sapiguem alguna cosa més la farem córrer perquè el dia 30 no càpiga ni una agulla al Ribs!


Si encara no coneixeu a la banda, aquí us deixem una llista de reproducció amb vídeos del concert de la Steel Horse Band al Wild Bunch, el 17 de desembre d'enguany:



Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars