X Concurs de Linedance del Nashville Country Club

Enguany, concretament dissabte vinent dia 11 a partir de les 21:30h (el local obre a les 21:00h), tindrà lloc ni més ni menys que la desena edició del concurs de ball country amb més tradició de Catalunya, el concurs del Nashville.

Segons ens informa el mateix local a través del Fòrum Countrycat, quinze són els grups que enguany competiran per esdevenir els guanyadors.

Si el temps ho permet, l'actuació serà a l'exterior.

Des d'aquí us volem animar a tots a assistir-hi de públic (les inscripcions per participar ja es van tancar), ja que és una experiència que qualsevol aficionat al linedance català ha d'haver viscut ni que sigui una vegada.

Des de Countrycat farem tots els possibles per repetir el reportatge de l'any passat que tant bona acollida va tenir entre vosaltres, oferint-vos els vídeos dels balls i la classificació. Esperem que ens funcioni el tema tècnic i tinguem temps d'editar el vídeo.

Aprofito per comentar que ja sabeu que si voleu fer-nos arribar els fulls dels balls (quedin en la posició que quedin), ho podeu fer al mail countrycat@gmail.com, i amb molt de gust els penjarem també a Linedance.cat

Cròniques de Countrycat d'altres edicions del concurs:
· IX Edició del concurs (2007) - Guanyadors: Tales, ball: Tales
· VIII Edició del concurs (2006) - Guanyadors: Lizard Angels, ball: Magazine
· VII Edició del concurs (2005) - Guanyadors: Lizard Angels, ball: A country boy
· VI Edició del concurs (2004) - Guanyadors: Two Plus Two, ball: Two Plus Two
· V Edició del concurs (2003) - Guanyadores: Anna, Rosa, Bego i Isabel, nom del ball: Legends

Abans del 2003 no existia Countrycat, o sigui que no us en podem oferir les cròniques... :-)

Comentaris

Entrades populars