Els indis seminola, cap a la reconquesta d'Amèrica

Els indis seminola, cap a la reconquesta d'Amèrica


La Marta i en Carles (Purroy) m'han fet arribar aquesta notícia, que tot i no estar relacionada directament amb el Country, podríem dir que toca de ple dins el món americà.

I és que, segons han publicat aquests dies diversos mitjans d'arreu, la tribu dels Seminola ha adquirit per 725 milions de dòlars els establiments Hard-Rock, mundialment coneguts i presents a les poblacions més importants del planeta, llevat de Calaf i Sant Quirze del Vallès... :-)

Segons publica el diari Avui, "... la cadena està formada per 124 restaurants, quatre hotels, dos casinos i dos espais per a concerts, i té un guany anual de més de 370 milions.

La tribu dels seminola -l'únic grup indígena que no ha signat mai la pau amb els Estats Units- finançarà la compra amb l'efectiu procedent dels seus negocis de jocs i apostes, a més del negoci del joc. Els seminola també es dediquen a la producció de tabac i cítrics i als ranxos de bestiar.

En fi, si teniu curiositat, teniu més informació a aquest article del diari Avui.

I per relacionar-ho ni que sigui un xic amb la música country, deixeu-me acabar el missatge dient que en John Anderson va publicar l'any 1992 un àlbum molt bo anomenat "Seminole Wind", del que podeu escoltar fragments de les seves cançons a Amazon. Us ho recomano!


Enllaços relacionats:
· Avui: Els indis seminola, cap a la reconquesta d?Amèrica
· Informació dels
Indis Seminola a Wikipedia
.
· Web oficial dels
Indis Seminola
.
· Àlbum "Seminole wind" de John Anderson

Comentaris

Entrades populars