Johnny Cash, la pel·lícula: "Walk the line"

Johnny Cash, la pel·lícula:
Font: Web oficial


El proper 18 de novembre de 2005 s'estrenarà als Estats Units la pel·lícula Walk the line que repassa la vida del mite de la Country Music Johnny Cash, desaparegut el 12 de setembre del 2003. Sembla mentida que faci ja dos anys de la seva mort.

Tal com ja vam publicar el 18 de març del 2003 a Countrycat, el paper de Cash l'interpretarà l'actor Joaquin Phoenix (Gladiator, Señales,...). Del de June Carter, la seva esposa, se n'encarrega Reese Witherspoon (Una rubia muy legal). Altres actors del repartiment són Ginnifer Goodwin, Shelby Lynne o Robert Patrick (El dolent de Terminator 2). La pel·lícula ha estat dirigida per James Mangold i produïda per Cathy Konrad i James Keach.

Pel que he llegit l'argument es centra en els primers anys de Cash com a cantant.

Podeu veure el trailer de la pel·lícula en multitud de pàgines web:
· Web oficial
· Yahoo Movies
· CoomingSoon
· Apple
· Resultats de la cerca a Google

A casa nostra està previst que s'estreni el 27 de gener. No sé pas si serà en sales habituals o en cines d'aquells amagats que la feina és teva per arribar-hi. Espero que sigui el primer cas, com ja va ser amb el cas de la pel·lícula de Ray Charles. Sigui com sigui, és una pel·lícula que a priori els aficionats al Country no s'haurien de perdre.

La web oficial de la pel·lícula és: http://www.walkthelinethemovie.com/

Comentaris

Entrades populars