Ballada Country a la Plaça Catalunya


Foto de família
Font: Countrycat Fotografies



Tot i que se n'ha parlat i molt al Fòrum Countrycat durant les darreres setmanes, m'agradaria tornar a publicar la convocatòria per la propera trobada a la Plaça Catalunya.

Si el temps no ho espatlla i si no hi ha sorpreses d'última hora, el proper 12 de juny (diumenge), a partir de les 11:30h tindrà lloc a la Plaça de Catalunya de Barcelona la segona edició de la ballada Country popular de Barcelona, organitzada espontàniament per tots nosaltres a través del Fòrum Countrycat.

En un primer moment s'havia convocat pel passat diumenge, però coincidia amb la Festa del Comerç Just a la mateixa Plaça Catalunya. També es van contemplar altres dates, ja que al dia 12 també està prevista una festa country al Fort Pienc de Barcelona. Ja se sap que trobar una data que vagi bé a tothom és impossible, amb la qual cosa s'ha optat per consensuar-la al màxim.

Però si no us va bé el dia, no patiu que no serà la última trobada que es faci!


En què consisteix la trobada?
Els qui l'any passat no vau venir potser us haurà extranyat una mica tot plegat.

Doncs tot va venir fa més o menys un any, quan vam parlar al Fòrum Countrycat sobre la possibilitat de trobar-nos un dia a un lloc emblemàtic de Barcelona i passar una estona ballant amb música Country, com si d'un local es tractés.

La idea va quatllar de seguida i l'entusiasme va anar creixent. En un primer moment, es va demanar permís municipal per fer la trobada a la Plaça de la Catedral, però se'ns va denegar.

Així que vam decidir organitzar-ho a la Plaça de Catalunya, això sí, sense demanar permís, no fos cas que ens el deneguessin! :-)


És legal?
En principi sí. Dic això perquè durant la trobada de l'any passat van estar-nos mirant una parella de grisos (o blau foscos...) i una de mossos, i no ens van dir pas res. Vam acabar deduïnt que mentre no interrumpeixis el pas i no demanis diners, no hi ha d'haver cap problema.

Però com que de permís no en tenim, tampoc es pot dir que siguem 100% legals.


Com va anar l'any passat?
En teniu una crònica amb tot el què va donar de si a aquesta pàgina, però ja us avanço que tot i la calor (ho vam fer en ple mes de Juliol i al pic del migdia) va ser una canya!

En teniu una pila d'imatges a Countrycat Fotografies

Comentaris

Entrades populars