Campionat d'Espanya de Line dance


Campionat d'Espanya de Linedance
Font: Cities-in-line.com



El mes d'octubre passat ja informàvem des de Countrycat (a aquest missatge) de la celebració del Campionat d'Espanya de Linedance.

Doncs mica en mica es van coneixent més detalls del certàmen. A continuació en penjo la informació que m'ha arribat a countrycat@terra.es per a aquells/es que us pugui interessar:

Lloc de celebració: Fábrica Can Llobet. Calella (Barcelona). Dues pistes de ball durant tots els dies (Competició a la pista 1 i Classes i ball lliure a la Pista 2).

Botigues presents: Sendra Boots, Ruta 66, Redneck Dance Wear i Calamity Jean.

Entitats: Line Dance Association

Àrea amb inflables i guarderia pels més petits. S'ensenyaran 20 balls a les classes. Hi haurà sorteigs entre el públic assistent, així com servei de bar i calefacció.


Horari general
· Divendres 3 de Desembre
Cava & ?pica pica? de benvinguda als participants i espectadors que tinguin el pack d'hotel o passi de cap de setmana (a las 22:00h). Reunió de Participants a la Competició.

· Dissabte 4 de Desembre
Matí: Concurs Honky Tonk i Competició Internacional (Novice, Intermediate). Classes per tots i ball lliure a la Pista 2.

Tarda: Competició Internacional (Renegade, Showcase, Advanced, Superstar i Coreografies). Classes per tots i ball lliure a la Pista 2. Sorteig entre tots els assistents a les classes.

Nit: "Els Mestres dels mestres a la pista": Show de ball country en parella. Show de Jenny Stephenson: La Campiona del Món de Line Dance Superstar cremarà la pista. Festa Jack Daniels amb ball lliure.

Diumenge 5 de Desembre
Matí: Competició Internacional (Newcomer). Classes per tots i ball lliure a la Pista 2.

Tarda: Gran Final Campionat d'Espanya. Santa Claus ens visita. Classes per tots i ball lliure a la Pista 2. Sorteig entre tots els assistents a les classes.

Nit: Fi de Festa (Entrada Gratuïta per tothom)

Dilluns 6 i Dimarts 7 de Desembre
Stage intensiu de country line dance de 12 hores amb Dave Getty practicant els "motions" de: Two Step, West Coast Swing i Night club Two Step. (Inscripcions obertes fins dijous 2 de Desembre 2004)


Avís sobre música competició:
El Line Dance de Newcomer "Come dance with me", no es ballarà amb la cançó suggerida pel coreògraf, sinó amb una cançó de ritme "swing". Per tant, l'"actitut" ballant serà més aviat "sexy", enlloc del tipus "Alícia al país de les meravelles".


Figures Internacionals:
Dave Getty, Jenny Stephenson (Campiona del Mundo Superstar), Joddie Binstead (Subcampiona del Món Superstar), Lee Easton, Steve Dunn, Bernadette, Carmichael, Brigitte Zerah, Yvonne Dunn, Audrey Genre, Ann Cunnigham, Aravon McCann, Cheryl Poulter, etc ...


Instructors i Coreògrafs a les classes
Dave Getty, Jenny Stephenson, Audrey Genre, Cheryl Poulter, Aravon McCann, Cati Torrella, Silvia Torralba, Ramón Rovira, Anna Munné, Georgina Piñol, Eva Floriach, Angels Riba, Margarita Fuster, David Palazón, Chatti The Valley i Cinta Larrotcha.


Pels participants al concurs Honky Tonk i Competició Internacional:
Obsequi de la Samarreta de l'"Spanish Championships", Refrescos gratuïts durant les hores de competició, regals de les empreses col·laboradores...


Preus entrades i passis públic:
Entrada: 6 Euros (tot el dia). No inclou accés a classes.
Passi 1 Dia: 25 Euros. Inclou accés a classes, a la Sala de Competició i a la Festa de Dissabte.
Passi Cap de Setmana: 45 Euros. Inclou accés a les classes, a la Sala de Competició i a la Festa de Dissabte.

Nens menors de 10 anys i Adults més grans de 65 anys entrada gratuïta.

Per a més informació, entreu a la web del Campionat d'Espanya de Linedance.

Comentaris

Entrades populars