Dia internacional de la música Country

La gent de la CMA-Spain (Country Music Association) va instaurar l'any passat el Dia Internacional de la Música Country, amb l'objectiu de promoure aquest estil i agermanar els aficionats d'arreu.

Es va escollir el 17 de setembre perquè tal dia com avui va nèixer en Hank Williams. Enguany hagués celebrat els seu 81è aniversari.

L'organització va rebre felicitacions d'arreu per la iniciativa, des de Kris Kristofferson fins a Jett Williams, neta de Hank Williams, que va venir a Catalunya en motiu del Mr. Banjo 2004.

L'edició d'enguany d'aquesta efemèride ha tingut la novetat de l'elecció de la cançó que millor representa el Dia de la Música Country. Entre els membres de la CMA-Spain s'ha decidit que el tema Hey Good Lookin' és l'ideal, en qualsevol de les seves versions. Des de la del mateix Hank Williams fins la més recent, cantada a 6 veus per Buffet, Jackson, Strait, Black, Keith i Chesney.

De totes maneres, no hi ha cap acte organitzat a casa nostra per celebrar conjuntament la diada. Però no estaria de més que, tal dia com avui, alguna cançó de l'avi Williams sonés als honkytonks d'arreu...


Activitats pel cap de setmana
Divendres 17:
· Ballar sense parar:
Per a saber on anar a ballar, podeu consultar la pàgina amb els horaris i adreces de tots els locals catalans. Cliqueu aquí per entrar-hi.

Dissabte 18:
· Primer dissabte d'obertura del Rodeo:
com vam comentar a aquest missatge, el Rodeo Country de Cerdanyola obrirà per primer cop en dissabte. Hi haurà concert dels Green Chillis i moltes sorpreses més.

· Concert al Wildbunch: el Wild de Vilassar oferirà un concert a càrrec dels The Hilltops, a partir de dos quarts d'una de la nit (00:30h). L'entrada valdrà 6E i inclourà consumició.

Diumenge 19:
· Actuació dels Country Revival Farmers:
aquest grup gironí de música i ball actuarà a Calella de la Costa a partir de les 12:00h del migdia. La festa tindrà lloc a l'envelat de la platja i l'entrada és gratuïta.

Comentaris

Entrades populars